24-uurs zorg de Veluwe

U bent op zoek naar 24-uurs zorg bij u in de buurt. U wenst dag en nacht zorg te ontvangen, maar wilt het liefst thuis blijven wonen. Daarnaast heeft u het liefst te maken met persoonlijke en toegewijde zorgverleners. Wanneer u zich herkent in deze zorgvragen kunt u terecht bij Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt uitstekende 24-uurs zorg op de Veluwe, waarbij er dag en nacht een betrokken zorgverlener bij u thuis aanwezig is. U bent altijd in goede handen en kunt rekenen op privé verzorging en verpleging op hoog niveau. Onze zorgverleners zetten zich 100 procent in om te voldoen aan uw zorgwensen, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Zo lang mogelijk thuis wonen

Met 24-uurs zorg op de Veluwe kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Samen met u zetten onze zorgverleners zich in om een opname in een zorginstelling uit te stellen, of zelfs geheel te voorkomen.

Het hoeft niet langer uw angst te zijn om te verhuizen, onze zorgverleners komen gewoon bij u thuis. Zuster Jansen’s zorgverlening doet zeker niet ten onder van de zorg die u ontvangt in een zorginstelling, in tegendeel. U ontvangt exclusieve privé verpleging van het hoogste niveau. Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in het verlenen van 24-uurs zorg op de Veluwe. Ze zijn uitstekend opgeleid en hebben bovendien ruime ervaring in de 24-uurs zorg.

Begin met een uitgebreide intake

Wanneer u overweegt om 24-uurs zorg op de Veluwe door Zuster Jansen bij u thuis in te zetten kunnen we een intake gesprek bij u thuis plannen zodat wij onze zorgverlening precies kunnen afstemmen op uw zorgbehoefte. Uw situatie wordt volledig in kaart gebracht en zorg op maat wordt gerealiseerd. Neem vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden met Zuster Jansen.

 

 

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF