Nachtzorg de Veluwe

Zuster Jansen biedt professionele nachtzorg op de Veluwe. Hierbij zijn onze zorgverleners bij u thuis aanwezig gedurende de nacht. U bent in goede handen en voelt zich weer veilig. Het gevoel van veiligheid en comfort staan in onze zorgverlening hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich prettig voelt bij de zorg die u ontvangt. De professionele zorgverleners van Zuster Jansen hebben hierin een groot aandeel. Zij zullen zich dan ook 100 procent inzetten om nachtzorg te verlenen zoals u dit wenst.

Professionele steun in de nacht

Onze zorgverleners zijn zeer betrokken en kunnen voor u zorgen in de nacht, waar u ons ook voor nodig heeft. Heeft u begeleiding nodig bij een toiletbezoek? We staan de hele nacht voor u klaar. Heeft u professionele verzorging of verpleging nodig, bijvoorbeeld bij het geven van wisselligging? Ook hierbij kunnen onze zorgverleners u helpen. Op welke manier u onze zorg in de nacht ook wenst te ontvangen, u kunt altijd op ons rekenen.

Zekerheid voor u en uw naasten

Met nachtzorg op de Veluwe door Zuster Jansen bent u de hele nacht door in goede handen. Ook voor uw naasten is dit een prettig idee. Zij hoeven zich geen zorgen meer te maken en kunnen net als u met een gerust hart gaan slapen. Bevindt u zich in een situatie waarin er mantelzorgers voor u komen zorgen? Dan biedt Zuster Jansen ook hen professionele begeleiding om de zorg uit handen te geven. Onze nachtzorg zal worden afgestemd op de zorg die u overdag ontvangt, zodat uw dag zo comfortabel mogelijk verloopt.

Zorg direct aanvragen

Wilt u Zuster Jansen’s nachtzorg de Veluwe direct aanvragen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij kunnen onze zorg direct bij u thuis inzetten, desnoods met spoed. Wij helpen u zo goed en zo snel mogelijk.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF